Wat heb jij onder je voeten?

Ik zit op een heerlijk zonovergoten terras op het Amsterdamse IJburg met mijn laptop aan website te werken. Met een overheersend gevoel van dankbaarheid en waardering. Ik ben zo blij met mijn leven. Mijn zoon is weer een weekje bij…

Read more
placeholder

Als ik iets lastig vind, is het dit wel

Ik was deze maand een paar weken in Cornwall om met mijn zoon Flynn en zijn vader voor de dochter van goede vrienden te zorgen. Ik had beloofd daar wat achterstallig onderhoud in de tuin te doen en was daar…Read more

Het heeft even geduurd, maar nu kan ik het

Al een jaar of zes, zo niet langer, krijg ik regelmatig de vraag of ik een cd heb. Als dat dan niet zo blijkt te zijn, word ik veelal heel intens en soms zelfs streng aangekeken. Die moet er echt…

Read more
placeholder

Jij weet dit vast ook, maar geloof je het ook echt?

Een van mijn passies is affirmaties en inspirerende woorden op muziek zetten. Ik luister vaak naar inspirerende video's op YouTube en voor ik het weet zit ik te componeren. Ik hoor dan al luisterend een melodie in mijn hoofd. Het…

Read more

Een klein meisje en een onverwacht geschenk
Ik was door een vriendengroep gevraagd een uurtje mantrazang te begeleiden in nagedachtenis van een lieve vriendin die 10 jaar geleden was overleden. Onder de aanwezigen was een stel met een peuter die vanaf de eerste mantraklanken begon te mopperen.…Read more